Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Griffier Jeroen Staatsen burgervader van Den Helder in 2001

Datum nieuwsfeit: 01-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Griffier Jeroen Staatsen is burgervader van Den Helder in 2001

De Overijsselse griffier, Jeroen Staatsen, wordt met ingang van 1 januari 2001 aanstaande de nieuwe burgemeester van de gemeente Den Helder. Hij wordt de opvolger van de heer drs. W.K. Hoekzema. De heer Staatsen is sinds 1989 werkzaam als griffier der Staten van de provincie Overijssel.

In deze functie is hij adviseur van het College van Gedeputeerde Staten en van Provinciale Staten en hoofd van het ambtelijk apparaat. De heer Staatsen is 53 jaar, hij is gehuwd en heeft drie kinderen.

De heer Staatsen is lid van de VVD. In de periode voor 1989 was de heer Staatsen onder meer secretaris van de Raad voor het Binnenlands Bestuur en gemeentesecretaris van de gemeente Rheden. De heer Staatsen vervult ook enkele nevenfuncties. Zo is hij in zijn woonplaats Kampen voorzitter van het Nederlandse Rode Kruis en van de Adviescommissie Stadsgehoorzaal. Daarnaast is hij onder meer voorzitter van de Bestuursacademie Oost-Nederland en vice-voorzitter van de Raad van Toezicht Stichting de Meerkanten (geestelijke gezondheidszorg Flevo-Veluwe). Ook is de heer Staatsen lid geweest van de Raad van de gemeente Gouda.

Bron: team Communicatie, Petra


© 01-12-2000 Provincie Overijssel

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie