Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NS zal beleid Zoetermeerlijn uitleggen in gemeentecommissie

Datum nieuwsfeit: 01-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Naar aanleiding gesprek met NS:
NS zal beleid Zoetermeerlijn uitleggen in commissie Stadswerken

Wethouder mevrouw Plantinga-Roest (verkeer en vervoer) heeft afgelopen donderdag, 30 november, overleg gehad met de Nederlandse Spoorwegen over de onvrede vanuit de gemeente Zoetermeer ten aanzien van een aantal zaken die verband houden met de Zoetermeerlijn. Directe aanleiding voor dit gesprek waren de moties tijdens de begrotingsbehandeling in de raad op 30 oktober jl. over het kwaliteitsverlies van de Zoetermeerlijn en de voorgenomen afschaffing van de 4 en 8 rittenkaarten.

In dat gesprek is van de zijde van de NS benadrukt dat de Zoetermeerlijn zeker niet uit de aandacht is verdwenen. NS wil er zoveel mogelijk aan doen om de dienstverlening op een zo hoog mogelijk peil te houden.
Afgesproken is dat in de toekomst nog intensiever overleg zal plaats gaan vinden, mede in relatie tot allerlei ontwikkelingen, zoals de plannen voor Centrum West. Tevens heeft de NS zich bereid verklaard om in januari in een vergadering van de raadscommissie Stadswerken een toelichting op haar beleid te geven en in te gaan op vragen van de commissie.Gemeente Zoetermeer © December 2000

Last update: 1 December 2000 (16:04)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie