Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanleg bergingsriool Kronehoefstraat/Pastoriestraat gestopt

Datum nieuwsfeit: 01-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht: 1 december

Aanleg bergingsriool Kronehoefstraat/Pastoriestraat gestopt

De aanleg van het bergingsriool onder de Kronehoefstraat en de Pastoriestraat is stil gelegd. Er is onduidelijkheid over de kwaliteit van de 2.4 meter grote rioleringsbuizen die verwerkt worden. De aannemer heeft het werk zelf stil gelegd. Gemeente en aannemer zijn nu aan het werk om tot een oplossing te komen. Er is op dit moment nog geen zicht op wanneer het werk weer hervat zal kunnen worden.

Over de kwaliteit van de rioolbuizen van Duitse makelij zijn op aanwijzing van de aannemer bij de gemeente twijfels ontstaan. Die zou niet voldoen aan de eisen die de gemeente Eindhoven in het bestek heeft gesteld. Welke invloed deze situatie op de opleverdatum (1 mei) heeft, valt nu nog niet te zeggen.

Omleiding
Er is op dit moment één rijrichting van de Kronehoefstraat, tussen de Boschdijk en de Kloosterdreef, afgesloten. Fietsers en voetgangers kunnen van de afgesloten route wel gebruik maken. Op de rijweg is het asfalt opgebroken. De omleiding via de Boschdijk en Fellenoord blijft van kracht. Verkeer voor de aanliggende panden kan via de achterliggende wijk en de ventweg haar bestemming bereiken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie