Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symantec nieuw lid van EPN

Datum nieuwsfeit: 01-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Electronic Highway Platform Nederland

Symantec nieuw lid van EPN

Vrijdag 1 december 2000

DEN HAAG - Onlangs is Symantec toegetreden als lid van EPN. Symantec is internationaal marktleider op het gebied van Internet beveiligingstechnologie en levert aan bedrijven en consumenten een brede reeks software-oplossingen op het gebied van content- en netwerkbeveiliging.

Symantec is op de zakelijke markt toonaangevend leverancier op het gebied van virusbescherming, risk management, filtertechnologieën voor Internet en e-mail en detectietechnologieën voor mobile-code. Op de consumentenmarkt is Symantec vooral bekend met producten onder de naam Norton.

Symantec verzorgt ook de complete beveiliging van KidsPlanet, de nieuwe Internettoegang en portal voor kinderen van ons geassocieerd lid Planet Internet.

Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Leiden. Marco Reinhoudt (Country Manager Benelux) neemt plaats in het EPN bestuur.

De gemeente Almere en het KwaliteitsInstituut voor Toegepaste ThuisZorgvernieuwing (KITTZ), in Groningen, zijn beide geassocieerd lid geworden.

KITTZ is een onafhankelijk instituut dat actief werkt aan de ontwikkeling en implementatie van producten en diensten gericht op meer en betere mogelijkheden voor zelfredzaam wonen en zorg aan huis.


_____ OK

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie