Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Website voor Europese autoreiziger door Shell Europe

Datum nieuwsfeit: 01-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Text 100 Public Relations op weg voor Shell GeoStar

Amsterdam, 1 december 2000 - Shell GeoStar (www.shellgeostar.nl), ontwikkeld en op de markt gebracht door Shell Europe, is de eerste website die uitgebreid inspeelt op alle wensen en behoeften van de Europese autoreiziger. Shell Europe heeft Text 100 EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) in de arm genomen om haar pan-Europese consumentencommunicatie te verzorgen*. Naast het bieden van online planningsmogelijkheden voor 16 Europese landen, waaronder plattegronden op straatniveau en gedetailleerde route-instructies, biedt Shell GeoStar ook complete e-commerce faciliteiten voor het aanschaffen van allerhande zaken die met reizen te maken hebben - van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie