Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid

Datum nieuwsfeit: 01-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: utrecht 1-12-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 10.20 uur
Ongeval met letsel

AMERSFOORT Gisterochtend raakte rond 09.00 uur op de kruising Bloemendalsestraat/Achter het Oude Weeshuis een 38-jarige vrouw uit Amersfoort in een rolstoel gewond toen zij werd aangereden door een 49-jarige automobilist uit Amersfoort. De man stopte voor het stopbord, trok op en zag de vrouw die overstak over het hoofd. Daarop onstond een aanrijding waarbij de vrouw ten val kwam. Zij is met lichte verwondingen aan haar arm naar ziekenhuis de Lichtenberg gebracht.

Ongeval met letsel

HOOGLAND Gistermiddag is op de Bunschoterstraat tussen de A1 en de Rondweg Noord door nog onbekende oorzaak een 43-jarige man uit Amersfoort in de rechterberm terecht gekomen. De man reed in de richting van Amersfoort Centrum. Na ongeveer 75 meter reed de man vervolgens de beide rechterrijstroken van de Bunschoterstraat over en kwam in de middenberm terecht en tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De man liep door de aanrijding letsel op aan zijn arm, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Aanhouding verdachte inbraak in auto`s

AMERSFOORT Gistermiddag hebben surveillerende agenten een 28-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden toen hij op de Bisschopsweg een poging deed om in een auto in te breken. De verdachte werd meegenomen naar het bureau. Bij de man werd een rugzak aangetroffen die op diezelfde middag was gestolen uit een auto op de Lageweg in Amersfoort. Tegen de man zal proces-verbaal worden opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie