Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 01-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkarde 1-12-2000 Persberichten District Kerkrade
Vrijdag 1 december 2000

District Kerkrade

Kerkrade; hennepplantage
Donderdag 30 november werd om 15.30 uur in de woning van een 31-jarige bewoonster aan de Strijthagerweg een in werking zijnde hennepplantage aangetroffen. Er werden enkele planten, ongeveer 680 gram marihuana en groeiapparatuur in beslag genomen. Tegen de bewoonster wordt proces-verbaal opgemaakt.

Landgraaf; alcoholcontrole
In de nacht van donderdag 30 november op vrijdag 1 december richtte de politie in Landgraaf de speciale aandacht op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. In totaal werden vier bestuurders bekeurd die teveel gedronken hadden. Uitschieter was een 40-jarige man uit Landgraaf die slingerend op zijn fiets over de Einsteinstraat reed. Hij bleek een alcoholpromillage te hebben van 2,23 terwijl 0,5 o/oo toegestaan is. Hij kreeg een rijverbod opgelegd van 12 uren.

Landgraaf; brandweer ontdekt brand
Op weg naar een containerbrand elders in de gemeente Landgraaf ontdekte de bemanning van een brandweerauto op vrijdag 1 december om 03.15 uur een brand bij een woning aan de Europaweg-Zuid in Landgraaf. Een ongeveer 5 meter hoge conifeer bleek in lichterlaaie te staan waardoor ook een aangrenzende heg in de vlammen opging. Precies naast de conifeer bevond zich het woonkamerraam van het pand zodat het mogelijkerwijs erger had kunnen aflopen. Middels het bellen aan de voordeur wisten de brandweermensen de bewoners te wekken en hadden het vuur als het ware al uit voordat de bewoners überhaupt wisten dat het brandde. Hoe de brand veroorzaakt is, is niet bekend.

(Jos Koevoets - Voorlichting District Kerkrade; 045-400 20 06)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie