Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst jeugdwerkgroep in heempark in Oud-Valkenburg

Datum nieuwsfeit: 02-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
jeugdwerkgroep De Geulblaedsjes IVN Valkenburg aan de Geul

De jeugdwerkgroep De Geulblaedsjes van het IVN Valkenburg aan de Geul komt op zaterdag 2 december samen in het heempark Sjloens Heim te Oud-Valkenburg. Van 10 uur tot 12.30 uur maken de jongeren kerstkaarten van allerlei soorten materialen. Voor meer informatie kan men terecht bij Margriet Hendrikse, tel.045-5650324.

Wat doet de jeugdwerkgroep?
Eenmaal per maand, meestal op de eerste zaterdag van de maand komt de jeugdwerkgroep samen om een bepaalde activiteit te ondernemen. Dat kan variëren van een natuurwandeling tot het zoeken naar fossielen in een kalksteengroeve of het maken van kerststukjes. Een aantal activiteiten vindt plaats in het verenigingslokaal Sjloens Höfke, gelegen in het heempark Sjloens Heim te Oud-Valkenburg.
Begeleiders nodig
Voor de begeleiding van de kinderen is dringend behoefte aan nieuwe begeleiders. Vindt U het leuk om met jeugd te werken en houdt U van natuur en milieu-activiteiten? Woont U in de buurt van Valkenburg aan de Geul? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Coördinatrice van de jeugdwerkgroep: Margriet Hendrikse (b.gotje@planet.nl), tel. 045-5650324

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie