Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Masters AA-Drink Winter Jeugd Circuit in Almere

Datum nieuwsfeit: 02-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: (knltb@knltb.nl)
Homepage: www.knltb.nl

Amersfoort: 29 november 2000

Masters AA-Drink Winter Jeugd Circuit

Op zaterdag 2 en zondag 3 december worden in het Sportcentrum Centre Point aan de Koninginneweg in Almere de Masters van het AA-Drink Winter Jeugd Circuit gespeeld. De beste acht jongens en meisjes uit het circuit tot en met 14 en 16 jaar strijden om de Masterstitel van het AA-Drink Winter Jeugd Circuit. Deelname aan de AA-Drink Masters levert de spelers punten op voor de Asics Jeugdranglijst.

Er wordt in iedere categorie gespeeld in twee poules van vier deelnemers. Daarna worden de finalewedstrijden gespeeld. De wedstrijden beginnen op zaterdag en zondag om 10.00 uur. De finales worden op zondag vanaf 13.00 uur gespeeld. De prijsuitreiking zal rond 17.00 uur plaatsvinden.

De toegang van de Masters van het AA-Drink Winter Jeugd Circuit is gratis.

Kijk voor de deelnemers op www.knltb.nl


Wenst u niet langer automatisch KNLTB persberichten via e-mail te ontvangen, stuur dan een mail naar (internet@knltb.nl) met als onderwerp verwijderen mailinglijst persbericht. U wordt dan automatisch uit ons bestand verwijderd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie