Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twee doden bij eenzijdig ongeval in Best

Datum nieuwsfeit: 03-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 3-12-2000
1e persbericht 3 december 2000


Berichten uit de regio

Best: Twee doden en twee zwaargewonden bij aanrijding

Bij een aanrijding op verkeersplein Ekkersweijer zondagmorgen rond 7.00 uur zijn twee inzittenden van een personenauto gedood en twee andere inzittenden zwaargewond. Het eenzijdige ongeval gebeurde in de bocht van de aansluiting A2 A58, richting Eindhoven Noord. De bestuurder reed met de auto tegen een paal van de wegsignalering aan de rechterkant van de weg. De identiteit van de dodelijke slachtoffers is nog niet vastgesteld. De zwaargewonden, een 23-jarige vrouw en een 21-jarige man, beiden uit Helmond, zijn opgenomen in het Diaconessenhuis en het Catharinaziekenhuis.

Eindhoven: Tasje geroofd
Een 26-jarige Helmondse vrouw is zaterdagmiddag rond 16.00 uur op de Rechtestraat beroofd van haar tas. Een man naderde haar van achter en rukte de tas van haar schouder. In de tas zat een gsm en een portemonnee met pasjes en fl. 380,=.

Eindhoven: Verkeerd ruitje
Bij een controle van een personenauto op de Bennekelstraat ontdekte de politie zaterdagavond rond middernacht dat in een van de autoruiten een ander kentekennummer stond gegraveerd als in de andere drie. Het afwijkende kentekennummer bleek van een auto die in september van dit jaar in Amsterdam was gestolen. De auto, die eigendom is van een 19-jarige man uit Zaandam, is voor onderzoek in beslag genomen. De eigenaar is ingesloten.

Eindhoven: Man met drugs aangehouden
Op de Dommelstraat is zondag om 1.45 uur een 29-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij werd bij de ingang van een horecagelegenheid gecontroleerd op het bezit van drugs. Hij bleek zes cachetten wit poeder (vermoedelijk cocaïne), een zakje weed en viereneenhalve pil bij zich te hebben. Het spul is in beslag genomen en de man is ingesloten.

Eindhoven: Man na steekpartij aangehouden
In een horecagelegenheid aan de Stratumsedijk is zondag om 2.05 uur een 21-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht dat hij even daarvoor een 20-jarige man uit Beegden met een mes gestoken heeft. De ruzie ontstond in een andere horecagelegenheid aan de Stratumsedijk. De oorzaak is niet bekend. De 20-jarige man moest in het ziekenhuis gehecht worden. Hij had twee snijwonden in het gezicht. Zijn 23-jarige vriend, ook uit Beegden, had twee snijwonden aan een hand. Ook hij moest gehecht worden. De verdachte is ingesloten.

Eindhoven: Vrouw met vet overgoten
Bij een ruzie tussen twee vrouwen in een Antilliaans centrum aan de Don Boscostraat zondag rond 1.00 uur is een van hen, een 29-jarige vrouw uit Helmond, met heet vet overgoten. Waarover de ruzie ging is niet bekend. De vrouw die het vet gooide was bij de komst van de politie al verdwenen. Haar identiteit is bekend. Een 46-jarige Eindhovenaar, die de mishandeling wilde voorkomen kreeg vet over zijn arm. De Helmondse vrouw is aan de hele voorzijde van haar lichaam verbrand. Zij is op de intensive care van het Catharinaziekenhuis opgenomen.

Eindhoven: Met drank op tegen lichtmast
Een 44-jarige Eindhovenaar reed zondag om 2.35 uur op de Vlokhovenseweg met zijn auto tegen een lichtmast. Hij kneusde zijn ribben. Hij bleek gedronken te hebben maar weigerde mee te werken aan de ademanalyse en een bloedproef. Zijn rijbewijs is ingenomen. Hij krijgt een proces-verbaal. Omdat hij te dronken was om te horen is hij ingesloten.

Eindhoven: Lastige man
Op het Stratumseind is zondag om 4.20 uur een 20-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij reed met zijn snorfiets door het uitgaanspubliek. Verschillende mensen moesten voor hem opzij springen. Hij wilde zijn naam niet opgeven en werd aangehouden. Hij verzette zich tegen de aanhouding maar hij kon in de politieauto gezet worden. Daar trapte hij een ruit uit. Hij is ingesloten op het politiebureau.

Budel: Inbraak
Zaterdagavond is ingebroken in een woning aan de Zusterhof. Aan de achterzijde is een raam opengebroken. De bewoner mist een laptop met een waarde van fl. 1.500,=.

Deurne: Woninginbraak
Zaterdagmiddag zijn uit een woning aan de Stationsstraat enkele sieraden en horloges gestolen. Men is binnengekomen door binnen te klimmen door een open raam op de eerste verdieping.

Geldrop: Aanrijding onder invloed
Op de afrit van de A67 (rijrichting Venlo-Eindhoven) raakte een 21-jarige vrouw uit Budel-Schoot zaterdagavond om 22.40 uur de macht over het stuur van haar personenauto kwijt. Zij slipte, vloog uit de bocht de sloot in. Zij verwondde haar hand. Zij bleek gedronken te hebben, ze blies bijna 0,9 promille.

Nuenen: Inbraak
Zaterdagavond tussen 17.00 en 19.00 uur is ingebroken in een woning aan de Refelingse Erven. Er is een ruit van de voordeur vernield. De tv en de video zijn weg.

Bergeijk: Inbraak in woning
Bij een inbraak in een woning aan De Haspel, zaterdagavond, zijn sieraden gestolen. De achterdeur was opengebroken.

Valkenswaard: Alcohol
Op het Gele Rijersplein is zaterdag om 23.35 uur een 38-jarige automobilist uit Weert aangehouden. Hij had op het parkeerterrein grote moeite zijn auto te parkeren. Hij raakte enkele malen de bielzen bij het inparkeren. Hij bleek gedronken te hebben. Hij weigerde iedere medewerking. Zijn rijbewijs kon niet ingenomen worden omdat hij dat in oktober al had moeten inleveren voor een soortgelijke overtreding. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Valkenswaard: Inbraak in woning
Zaterdagavond is ingebroken in een woning aan de Weverwei. De achterdeur is opengebroken. De bewoonster mist een rijzadel, sieraden, geld (ongeveer fl. 8.000,=) en twee beelden.

Veldhoven: Inbraak
Zaterdag tussen 13.00 en 21.00 uur is ingebroken in een woning aan de Welle. De tuindeuren zijn opengebroken en uit de woning zijn sieraden, een videocamera, een fototoestel en geld, fl 2.500,= gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie