Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 03-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-12-2000

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 11.45 uur
Aanhoudingen

ZEIST- Agenten hebben zaterdagavond en nacht toezicht gehouden op het uitgaanspubliek in de binnenstad van Zeist. In totaal zijn 5 mensen aangehouden.
Twee mannen (20 en 35 jaar) uit Zeist werden aangehouden wegens belediging, een 19-jarige man uit Driebergen wegens het niet voldoen aan bevel/vordering en verzet bij een vechtpartij en een 18-jarige man uit Zeist wegens openbare dronkenschap. Een 19-jarige man uit Zeist werd aangehouden nadat hij een valse naam had opgegeven toen hij een bekeuring kreeg voor wildplassen. Na zijn heenzending vernielde de man een schuifdeur op het politiebureau waarna hij wederom werd aangehouden.

Snelheidscontrole

ZEIST De politie heeft gistermorgen een snelheidscontrole gehouden op de Amersfoortseweg. Tussen kwart voor elf en half één passeerden 512 voertuigen het controlepunt. In totaal reden 20 bestuurders harder dan de toegestane 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 98 km/h.

Vernieling

ZEIST Een 26-jarige man uit Zeist zag vannacht rond half vijf een jongen en een meisje op de Arnhemseweg tegen spiegels van autos trappen. Terwijl de man achter het duo aanreed belde hij de politie. Agenten konden de 15-jarige jongen en het 17-jarige meisje (beiden uit Zeist) op de Crosestein aanhouden. Zij ontkennen alle betrokkenheid bij de vernieling van 16 autos.

Vuurwerk

DRIEBERGEN Een 44-jarige inwoner van Driebergen/Rijsenburg betrapte zaterdagavond om acht uur op de Engweg een jongen die vuurwerk aan het afsteken was. De man pakte de telefoon en de aansteker van de jongen af en zei dat hij die terug kreeg als hij met zijn ouders langskwam. De man wilde op deze manier de ouders inlichten over het gedrag van hun zoon.
Even later kwam de jongen met zijn ouders bij de man langs. De ouders waren niet gediend van deze aanpak en sloegen de man met een ijzeren pijp. Ook werd de ruit van de voordeur vernield. Op basis van het opgegeven signalement en het kenteken van de auto, kon de politie de daders van de mishandeling achterhalen. Deze inwoners van Driebergen worden zondag op het politiebureau verwacht voor een verklaring.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie