Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Website bundelt felicitaties voor Filip en Mathilde

Datum nieuwsfeit: 03-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Huwelijksverjaardag Filip en Mathilde heeft een cyberstaartje

Precies één jaar geleden, naar aanleiding van het huwelijk van Prins Filip met Prinses Mathilde, lanceerden twee West-Vlaamse marketeers een royale internet website over het Prinsenpaar Filip en Mathilde.

Het initiatief kwam er door een uitgesproken sympathie voor het koningshuis en het heugelijke nieuws dat Prins Filip in het huwelijksbootje zou stappen.

Gedurende het afgelopen jaar werden talrijke foto's verzameld. Het resultaat is te bewonderen op het volgende internet adres: www.filipenmathilde.com. Naast een fotoalbum, een biografie, en andere wetenswaardigheden, kan elke bezoeker zijn felicitaties overmaken naar aanleiding van hun eerste huwelijksverjaardag.

De bouwers van de site, Geert Deman (Knokke-Heist) en Thierry Demeyer (Vichte), bundelen deze felicitaties en maken deze persoonlijk over aan het Huis van Prins Filip en Prinses Mathilde.

Professionele organisaties die van de gelegenheid gebruik willen maken om het koppel te feliciteren, kunnen tegen betaling een reclamebanner plaatsen. Het advertentiebedrag wordt vervolgens overgemaakt aan het Prinses Mathildefonds.


---
Thierry Demeyer
E-mail: (thierry@demeyer.com)
Knokstraat 21
8570 Vichte
Tel.: 0486-79.02.15
Fax: 056-77.34.07

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie