Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Vries nieuwe voorzitter Centrale Plancommissie

Datum nieuwsfeit: 04-12-2000
Bron: Ministerie van Economische Zaken
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie EZ


DR. B. DE VRIES NIEUWE VOORZITTER CENTRALE PLANCOMMISSIE

Datum: 04-12-2000

De ministerraad heeft op voorstel van minister Jorritsma van Economische Zaken ingestemd om een nieuwe voorzitter en zes nieuwe leden voor te dragen voor de benoeming in de Centrale Plancommissie. Dr. B. de Vries (van 1989 tot 1994 minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) wordt voorzitter. Nieuwe leden worden drs. C.T.A.Bennebroek (DSM), mw.drs.A.Cook-Schaapveld (ABN-AMRO), prof.dr.C.G.Koedijk (Erasmus Universiteit), prof.dr.C.Teulings (Tinbergen Instituut), dhr.B.W.Toetenel (Getronics) en dr.A.P.W.van Wassenaar (McKinsey&Company).
De Centrale Plancommissie is een bij wet ingestelde commissie die het Centraal Planbureau adviseert over werkplannen, manieren ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie