Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatie metaalhoudende reststoffen toegankelijker

Datum nieuwsfeit: 04-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Novem

04-Dec

Novem maakt informatie over metaalhoudende reststoffen nòg toegankelijker

Metaalrest.nl biedt informatie voor iedereen die meer wil weten over metaalhoudende reststoffen en de verwerkingsmogelijkheden hiervan. Zo vindt u op de site resultaten van projecten gericht op verwerking van metaalhoudend afval en een overzicht van het overheidsbeleid voor afvalstoffen. Metaalrest.nl biedt informatie voor iedereen die meer wil weten over metaalhoudende reststoffen en de
verwerkingsmogelijkheden hiervan.

Zo vindt u op de site resultaten van projecten gericht op verwerking van metaalhoudend afval en een overzicht van het overheidsbeleid voor afvalstoffen. Ook helpt de site u bij het vinden van de juiste persoon met specifieke deskundigheid t.a.v. reststoffen of metalen. Onlangs is Metaalrest.nl geheel vernieuwd en is de navigatie-structuur van de site overzichtelijker gemaakt. De site is een onderdeel van het Kennisnetwerk Metaalhoudende Reststoffen; een initiatief van Novem, in opdracht van het ministerie van VROM.

De nieuwe website heeft drie hoofdingangen. Als u op zoek bent naar personen met expertise over een specifieke afvalstroom of metaal dan kunt u terecht op de Who-is-who. Hier vindt u relevante gegevens van alle deelnemers aan het Kennisnetwerk. Nieuwe deelnemers kunnen zich hier ook aanmelden.

Wilt u weten wat de nieuwste verwerkingstechnieken zijn van beitsbaden, etsvloeistoffen of autokatalysatoren? Dan kunt u zoeken onder de ingang Projecten. Hier staan alle projecten die binnen het subsidieprogramma Technologie 2000 lopen en zijn afgerond.

Tenslotte geeft de site een overzicht van het overheidsbeleid voor afvalstoffen via de ingang Beleid. Ook kunt u hier vinden welke relevante stimuleringsregelingen er zijn.

Verder kunt u op de website terecht voor het laatste nieuws over metaalhoudende reststoffen, de agenda en de Nieuwsbrief Water en Vuur. Graag nodigen we u uit om er een kijkje te nemen.

Bron: Novem

P0049DS2

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie