Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Imation brengt T9940 tape-cassette uit

Datum nieuwsfeit: 04-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Imation brengt T9940 tape-cassette uit
Lage exploitatiekosten voor StorageTek data-opslag-platform

Schiphol Rijk, 4 december 2000 Imation maakt bekend dat de Imation Black Watch T9940 half-inch tape-cassettes voor gebruik in de beproefde StorageTek T9940 tape drives vanaf nu ook in Europa verkrijgbaar zijn. Het nieuwe, op capaciteit ontworpen, 9940-systeem is ontwikkeld voor data-intensieve functies, zoals archivering en back-up.

De 9940 half-inch tape-cassettes bieden een maximale opslagcapaciteit van 60 GigaByte. Datacentra en San-toepassing zijn tegenwoordig de grootste capaciteitsgebruikers. Naast capaciteit vereisen zij ook een hoge overdrachtssnelheid, connectiviteit en betrouwbaarheid. De T9940 tape drive en de 9940 tape-cassette zijn ontworpen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie