Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord: Uden

Datum nieuwsfeit: 04-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 4-12-2000
Persbericht district De Leijgraaf

INBRAKEN IN ZEELAND

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in twee woningen aan de Kerkstraat in Zeeland. Uit een woning werd een onbekend geldbedrag gestolen, in het tweede pand werden alle kamers overhoop gehaald. Of hier iets weggehaald is, is nog niet bekend.

ONDER INVLOED

De politie heeft afgelopen nacht op de Abdijlaan in Uden een 31-jarige autobestuurder uit die plaats aangehouden omdat hij onder invloed tegen een lantaarnpaal was gereden. De Udenaar kwam met de schrik vrij. Hij kreeg een rijverbod van vijf uur en een proces-verbaal.

VERNIELER AANGEHOUDEN

Op de Scheperstraat in Schaijk is rond middernacht een 44-jarige inwoner van Schaijk aangehouden. De aanhouding gebeurde omdat de man even tevoren een ruit had vernield van een woning aldaar. Na proces-verbaal is de man weer in vrijheid gesteld.

TUINSTEL GESTOLEN

Tussen zaterdag- en zondagmiddag is ingebroken in een caravan aan de Zeelandsedreef in Schaijk. Van de caravan werden twee deuren vernield. De bewoner mist een compleet tuinstel ter waarde van f.1.000,--.

AUTO-INBRAKEN IN ERP

Afgelopen nacht is in Erp in zeker vijf autos ingebroken. Op het Kuijperveld verdwenen uit twee geparkeerde voertuigen tien c.d.s en twee radio-c.d.spelers. Verder waren er inbraken op Schansoord en Lankveld.

PORTEMONNEE GEROLD

Een 62-jarige inwoonster van Volkel deed bij de politie aangifte van zakkenrollerij. Maandagmorgen werd op de Markt in Uden van de vrouw haar portemonnee gerold met ruim f.100,-- en een rijbewijs.

VROUW BEROOFD VAN PORTEMONNEE

Een 45-jarige inwoonster van Veghel is zaterdagmiddag op het Stadhuisplein in Veghel van haar portemonnee beroofd. De vrouw stond met haar portemonnee in de hand te wachten bij de pinautomaat, toen er plotseling een brommer naderde met twee personen. De duopassagier griste met geweld de portemonnee uit de handen van de vrouw. Het slachtoffer mist ruim f.800,--. De bromfietser reed na de beroving weg in de richting van het park achter de Blauwe Kei. De vrouw deed vandaag aangifte.

MAN MISHANDELT VRIENDIN

De politie heeft afgelopen nacht op de Beatrixhof in Uden een 30-jarige Udenaar aangehouden. De man had even tevoren zijn 29-jartige vriendin geslagen. Na verhoor en proces-verbaal is de man weer in vrijheid gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie