Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gestion Bonfire in de bloemetjes gezet

Datum nieuwsfeit: 04-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Jumping Amsterdam

Nieuws Item: Gestion Bonfire in de bloemetjes gezet Datum: 04-12-2000Amsterdam, 3 december 2000 Bonfire is tijdens zijn afscheid van Jumping Amsterdam op zondagavond flink in de bloemetjes gezet. Sponsor Gestion huldigde het beste Nederlandse dressuurpaard ooit, Jumping Amsterdam nam afscheid van de Olympisch kampioen en ook het publiek van het evenement had een verrassing in petto. Ruim zevenduizend fans waren in een uitverkocht huis getuige van zijn laatste optreden in Amsterdam.

Bonfire kreeg een gouden deken van zijn trotse sponsor Gestion en een medaille van Jumping Amsterdam. Als extra eerbetoon werd tijdens de huldiging bekend gemaakt dat Hilverda Rozen Selectie heeft besloten om hun nieuwste roos, die volgend jaar pas op de markt komt, te vernoemen naar Bonfire. Anky van Grunsven ontving de eerste bos van deze romantische donkerrode/cremewitte rozen tijdens het afscheidsfeest van haar Bonnie.

Publiek
Het publiek van Jumping Amsterdam heeft de afgelopen twee maanden de gelegenheid gehad om op de website een boodschap achter te laten in een virtueel receptieboek ter gelegenheid van het afscheid van Bonfire In totaal hebben rond de vierhonderd mensen via deze weg uiting gegeven aan hun emoties. Jumping Amsterdam heeft alle reacties laten bundelen in een uniek boek. Betty Blom, Sanne Kreeft en Ramon Jubels waren zondagavond uitverkoren om dit afscheidsboek aan Bonfire en Anky te overhandigen.

Jumping Amsterdam 2000 trok dit jaar weer meer toeschouwers dan vorig jaar. Met 70.500 bezoekers kwam dat neer op een stijging van een kleine duizend bezoekers. Zaterdag- en zondagavond was het evenement uitverkocht.Copyright © 1997 - Horses of the Dutch

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie