Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Studenten hogeschool verrichten meetwerk voor de Lier

Datum nieuwsfeit: 04-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente De Lier

Meetwerk door studenten
Vijf studenten van de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein uit Velp zullen de komende zes weken meetwerk gaan verrichten voor de afdeling Gemeentewerken. Dit meetwerk is nodig om digitale kaarten te kunnen maken voor het groen-, weg- en rioleringsbeheer.

Met waterpasinstrumenten en meetband worden groenvakken, wegen, trottoirs en kolken ingemeten. Soms is het noodzakelijk om een gevel van een woning in te meten. De studenten hebben daarvoor toegang tot particuliere grond nodig. Wij vragen hierbij om uw medewerking. De werkzaamheden vinden in eerste instantie plaats in de omgeving van de Bleijenburg, Hofzicht, Markenborgh en Zwetburgh. Daarna volgen de Hohorst, de Van Rijnstraat en Heimond en omgeving. Tenslotte is de beurt aan de Vogelwijk, de Druivenbuurt en de Bomenbuurt.

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u zich wenden tot mevrouw C.R. van der Meer, (pers) voorlichter, tel. 531373.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie