Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergadering Sportraad Borsele

Datum nieuwsfeit: 04-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Borsele

9e jaargang - nr.22 - 24 november 2000

VERGADERING SPORTRAAD BORSELE

De eerstkomende vergadering van de Sportraad Borsele zal worden gehouden op maandag 4 december aanstaande om 19.30 uur in het gemeentehuis te Heinkenszand. De vergaderingen van de Sportraad zijn openbaar. U bent dus van harte welkom.
De leden van de Sportraad zullen ondermeer de volgende agendapunten bespreken.


1.


Stand van zaken breedtesportproject
De gemeente Borsele is een breedtesportproject aan het ontwikkelen onder de titel "Borsele beweegt". Na een inventarisatieronde, zowel intern op de diverse afdelingen op het gemeentehuis als extern onder vrijwilligers- en beroepsorganisaties die een relatie hebben met de sportwereld, dienen thans de keuzes te worden besproken welke onderdelen er prioriteit krijgen binnen het breedtesportproject.
2.


Gedachtewisseling over toekomstige rol van de Sportraad Borsele Tijdens de vorige vergadering heeft de Sportraad een begin gemaakt met een discussie over deze toekomstige rol. Punten die nog verdere discussie vergen zijn ondermeer: de communicatie tussen de Sportraad en de verenigingen en tussen de gemeente en eveneens de Sportraad.
3.

Voorstel tot wijziging van de deelverordening sport Een werkgroep bestaande uit leden van de Sportraad heeft een voorstel opgesteld om te komen tot wijziging van de inhoud en de grondslagen van de deelverordening amateuristische sportbeoefening. De Sportraad dient hierover advies uit te brengen aan het college van B&W.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie