Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 04-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 4-12-2000

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 8.50 uur

Verkeersovertreder aangehouden

ELST - Een 21-jarige man uit Maurik werd maandagochtend om één uur aangehouden op de Elsterstraatweg omdat hij diverse verkeersregels overtrad. Zo reed hij door een rood verkeerslicht, droeg hij geen autogordel en reed met een snelheid van meer dan honderd kilometer per uur door de bebouwde kom.
In de auto van de man werden tevens wapens aangetroffen: een houten wapenstok en een mes. De man werd aangehouden, zowel voor verboden wapenbezit als voor de verkeersovertredingen. Ook werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Bromfietser gewond bij aanrijding

WOUDENBERG Op de Maarsbergseweg raakte zaterdagmiddag om kwart over één een 16-jarige jongen uit Woudenberg gewond bij een aanrijding. De bromfietser hield niet voldoende rechts en raakte daardoor de zijkant van een personenauto. Met een gebroken linkerbeen werd hij naar het ziekenhuis vervoerd.

Snelheidscontrole

RHENEN Op de Grebbeweg werd zondagmiddag tussen drie uur en vijf uur gecontroleerd op snelheid. Van de ruim 1200 passerende auto`s reden er honderd te hard. Hoogst gemeten snelheid was 107 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie