Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zoekmachine Amadillo.de verder onder naam Amadillo Online AG

Datum nieuwsfeit: 04-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AMADILLO ONLINE AG

De internationale zoekmachine Amadillo.de zal voortaan onder de naam Amadillo Online AG operationeel zijn.

Keil, Duitsland (ots) - De internetorganisatie Amadillo GmbH gevestigd in Schleswig Holstein, zal per 01.12.2000, de succesvolle zoekmachine Amadillo.de, zelfstandig maken. Deze zoekmachine die reed op 01.04.2000 haar intrede maakte, zal nu zelfstandig verder gaan onder de naam Amadillo Online AG.

De beide economische juristen Björn Bendiksen en Harld Oliver Traxel zijn aangetrokken om het dagelijks bestuur op zich te nemen. Naast de strategische activiteiten zullen de beide heren juristen tevens de leiding van de Marketingafdeling op zich nemen en de toekomstige uitbreiding van de organisatie (de AG) coördineren.

De Raad van Commissarissen zal worden gevormd door: Frank Hollm, systeemontwikkelaar en hoofdverantwoordelijke programmeur; Claudia Hollm, voormalig Marketing Manager en Public Relation Manager, die zich per direct nog meer zal gaan toeleggen op het gebied van de kinderpornografiefilter en Christian Traxel, voormalig directeur van de Commerzbank in Hamburg en thans Voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Flender-Werft-Lübeck.

Met dit innovatieve team, met ervaring op het gebied van Internet, Jurisdictie en Oude Economie wordt gegarandeerd dat Amadillo AG als een van de weinige noch onafhankelijke zoekmachines binnen de huidige internationaal werkzame zoekmachines, ook in de toekomst haar functie zal behouden.

Het eerstvolgende doel van 2 miljoen PI's zal in januari al zijn bereikt. Daarmee kan de organisatie met recht trots zijn op haar onwaarschijnlijk snelle expansie, sinds de aansluiting op 01.04.2000. De bereikte expansie is des te meer een echte reden om trots op te zijn omdat deze uitbreiding zonder extra kosten op het gebied van naamsbekendheid is bereikt en veel meer gebaseerd is op de unieke kwaliteit van de 'treffers' en op het gebied van het ongecompliceerde zoeken, hetgeen de eigenlijke basis vormt voor een ZOEKmachine.

Meer (pers)informatie over:
Ämadillo Online AG
Am Honnigsol 13
24235 Laboe
Tel: ++ 49 43 43 499 555
Fax: ++ 49 43 43 499 557
Email: (ag@amadillo.de)


04 dec 00 15:47

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie