Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belgische vrijwilligerswebsite www.ikbendusikdoe.net

Datum nieuwsfeit: 04-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
5 december: Internationale dag van de Vrijwilliger
Op 5 december 2000, de Internationale Vrijwilligersdag, wordt wereldwijd in meer dan 100 landen de start gegeven voor het Internationale Vrijwilligersjaar (uitgeroepen door de Verenigde Naties). Zo ook in België.

Naar aanleiding hiervan wil Vredeseilanden-Coopibo u alvast laten kennis maken met haar vrijwilligerswebsite. Surf snel naar http://www.ikbendusikdoe.net. U maakt er kennis met Chris Lomme, Glenn Penders, Jan Cools en vele anderen.
(Vredeseilanden-Coopibo kan rekenen op de steun en sympathie van 10.000 vrijwilligers, 17.000 trouwe schenkers en 200.000 sympathisanten. Vredeseilanden-Coopibo weet zich ook gesteund door talrijke mensen uit de bedrijfswereld, de ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie