Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Proefschrift bespreekt generieke debugger op hoger niveau

Datum nieuwsfeit: 05-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamUvA Agenda
Titel A framework for debugging heterogeneous applications
Datum dinsdag 05-12-2000
Tijd 10:00 uur

Promovendus P.A. Olivier

Promotor prof. dr. P. Klint

Moderne implementaties van programmeertalen beschikken meestal over de mogelijkheid om op een laag niveau fouten in de software op te sporen en te herstellen (debugging). In dit proefschrift wordt een generieke debugger besproken waarmee op een hoger niveau gewerkt kan worden, en die een laag vormt boven op deze laag-niveau interfaces. Met deze debugger kan onafhankelijk van verschillen tussen de talen die op laag niveau werken, zoals brontalen (source codes), gewerkt worden. De ontwikkeling van dergelijke debuggers zal belangrijker worden naarmate met de groei van internet steeds meer verschillende systemen met heterogene bestanddelen aan elkaar gekoppeld worden.
Locatie

Aula van de UvA, Singel 411 (hoek Spui) te Amsterdam. De parkeermogelijkheden in de naaste omgeving zijn zeer beperkt. Vanaf het Centraal Station is de Aula te bereiken met tramlijnen 1, 2 en 5, halte Spui.

Toegang

Vrij

.. (webmaster@uva.nl)
Bron: UvA Agenda

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie