Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 05-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 5-12-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266 825

Oud milieu-misdrijf
EMMELOORD / TOLLEBEEK Een 47-jarige man uit Kampen, die er in 1997 van verdacht werd de milieuwet te hebben overtreden door een trailer gevuld met versleten autobanden bewust achtergelaten te laten op een parkeerplaats in Tollebeek, is gisteren op Schiphol voor een andere milieuovertreding aangehouden. De man kon gisteren daarom alsnog, na drie jaar, door de Flevolandse politie worden verhoord als verdachte. Hij bekende drie jaar geleden de banden te hebben gedumpt en is, na het betalen van de 1000,= die toen de afsleepkosten vormden, èn 500,= boete heengezonden.

Aanhoudingen na baladigheid
EMMELOORD Na de melding afgelopen nacht dat een groep jongeren vernielingen pleegde, trof de politie de groep op de Koningin Julianalaan. Zij werden onopvallend gevolgd, waarbij de agenten zagen dat de jongeren tegen vuilnisbakken trapten, aan verkeersborden trokken en, op een gegeven moment, een kap van een verkeerslicht aftrokken. Vervolgens zijn alle jongens ( 8 stuks, in de leeftijd van 17 tot 21 jaar) aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen degene die de vernieling had gepleegd is proces-verbaal opgemaakt; de andere 7 hebben een bekeuring gekregen. Na verhoor zijn de jongens heengezonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie