Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gladheidsbestrijding gemeente Zutphen

Datum nieuwsfeit: 05-12-2000
Bron: Gemeente Zutphen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zutphen

Gladheidsbestrijding

Zodra sprake is van gladde wegen rukken de medewerkers van de afdeling Stadsbeheer (Dienst Stadswerk) uit met strooiwagens. In Zutphen wordt 'droog' gestrooid om de gladheid te bestrijden. Het strooien gebeurt volgens een schema, waarbij de wegen worden aangepakt in volgorde van belangrijkheid. als eerste komen de primaire routes aan de beurt: doorgaande wegen, busbanen, straten bij openbare instellingen. Vervolgens komen de secundaire routes aan bod: doorgaande fietsroutes, straten in woonwijken en verbindingswegen tussen wijken. Als laatste in het schema staan de voetpaden en woonerven. Bij matige gladheid wordt alleen op de primaire routes gestrooid. Alleen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie