Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mediasurface en Belgische Evisor sluiten overeenkomst

Datum nieuwsfeit: 05-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

MEDIASURFACE EN BELGISCHE EVISOR SLUITEN PARTNEROVEREENKOMST

Hilversum, 5 december 2000 - Mediasurface Limited, een van Europa s toonaangevende leveranciers van geïntegreerde contentmanagement oplossingen, en Evisor, een bedrijf gespecialiseerd in het design en de implementatie van e-business projecten, hebben een internationale partnerovereenkomst gesloten. Dit is het eerste contract dat Mediasurface met een Belgische partner afsluit.

Door de samenwerking kan Evisor voortaan robuuste en schaalbare content management oplossingen en diensten in haar portefeuille opnemen om op die manier een toegevoegde waarde voor de klanten te verzekeren. Evisor zal de web content management applicatie van Mediasurface implementeren binnen de e-business projecten van haar huidige en toekomstige klanten.

"Mediasurface biedt ons een geïntegreerde content management oplossing waar we al lang naar op zoek zijn. De software levert vele mogelijkheden, omdat het een open pakket is en dus volledig integreerbaar met onze e-business toepassingen", zegt een enthousiaste Lode Vandermeulen, Managing Director van Evisor. "Bovendien is Mediasurface een sterke marktpositie aan het opbouwen, mede dankzij haar uitstekende en flexibele dienstverlening. Ik ben ervan overtuigd dat deze overeenkomst de basis is voor een langdurige en vruchtbare samenwerking", zo gaat Vandermeulen verder.

"Evisor is voor ons een uitstekende partner. Het bedrijf profileert zich vandaag als een jonge onderneming in volle expansie, die op korte termijn ook haar vizier op het buitenland richt. Ze biedt Mediasurface de mogelijkheid om de Benelux-markt beter te kunnen bespelen", weet Martijn Burger, Territory Director Benelux voor Mediasurface. "Evisor heeft grote klanten in haar portefeuille en ook dat maakt het bedrijf als partner extra aantrekkelijk." Over Evisor
Evisor is een bedrijf gespecialiseerd in het design en de implementatie van e-business projecten. Het werd in 1998 opgericht door Lode Vandermeulen en Jan Teblick. Het bedrijf, gevestigd in Haasrode (bij Leuven), stelt op dit moment een honderdtal mensen tewerk, namelijk. IT-specialisten (programmeurs, IT-architecten, projectleiders) en mediaspecialisten (informatie- en grafische designers, web marketing consultants). Samen bouwen zij e-business toepassingen voor business-to-consumer en business-to-business omgevingen. De combinatie van media- en IT-expertise en het gebruik van een strikte methodologie die gebaseerd is op deliverables, garandeert de klant kwaliteit binnen de voorziene termijn en het voorziene budget. Evisor is een strategische partner van PricewaterhouseCoopers voor wat e-business oplossingen betreft. PricewaterhouseCoopers heeft ook een belang van 50% in Evisor. Voor meer informatie over Evisor: www.evisor.com. Telefoonnummer: +32 16 74 11 11.

Over Mediasurface
Mediasurface Limited is toonaangevend Europees leverancier van applicatiesoftware en aanverwante diensten voor content management van websites en nieuwe digitale netwerken. Mediasurface helpt klanten om snel en effectief content te publiceren en beheren, zowel voor intern gebruik als om online B2B en B2C e-business mogelijk te maken. Mediasurface scheidt de presentatie en de structuur van de content. Daardoor is het voor een grote groep gebruikers binnen een bedrijf mogelijk content te bewaken, vernieuwen en beheren, via het Internet en andere digitale netwerken. Dit alles gegoten in een vooraf gedefinieerd en veilig en centraal te controleren proces. Mediasurface werd in 1996 opgericht vanuit het idee dat content management een eerste vereiste is voor succes in e-business. Mediasurface is actief in Europa en de Verenigde Staten. Mediasurface heeft haar software en diensten verkocht aan meer dan 50 klanten, die daarmee meer dan 70 websites in Europa en de V.S. beheren, verdeeld over diverse verticale markten. In de Benelux is Mediasurface gevestigd in Hilversum. Telefoonnummer Mediasurface Benelux: +31 356 257890. Voor meer informatie: http://www.mediasurface.com

Meer informatie voor de redactie:
Mediasurface B.V. Potters PR Martijn Burger Monique Potters 035 6257890 0345 501595/ gsm 06 28 88 96 32 (martijn.burger@mediasurface.com) monique@potterspr.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie