Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spetterende start waterbespaaractie Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 05-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

Spetterende start waterbespaaractie

Vrijdagmiddag 1 december werd bij de Waag op spetterende wijze de waterbespaaractie van "de Blauwe Diamant "gestart. Wethouder Hafkamp en de heer Rotermundt van Nuon-Water deden een mee aan watermuziek-improvisatie met de Water- band uit Amsterdam . Zij musiceerden met behulp van (waterbesparende) douchekoppen, terwijl de bandleden babybadjes, zinken teilen, ballonnen, plantenspuiten en nog veel meer bespeelden. Het was fascinerend om te horen wat een bijzondere harmonische geluiden en ritmes met deze alledaagse voorwerpen geproduceerd konden worden. Nieuwsgierig geworden voorbijgangers en genodigden konden in de Waag onder het genot van een oliebol en een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie