Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 05-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van dinsdagmorgen 05 december 2000
11:37 dinsdag 5 december 2000

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting tot donderdagmiddag 17.00 uur 0592-361294 of 06 - 53 23 80 59

Zuidlaren, Verkeersongeval met letsel
Vanmorgen omstreeks 08.00 uur fietste een 12-jarige jongen uit Tynaarlo over de Verlengde Stationsweg. Hij stak daar plotseling de weg over waardoor een naderende 29-jarige vrouw uit Zuidlaren met haar auto niet zo snel meer kon stoppen en de jongen aanreed. De jongen werd met ernstig hoofdletsel overgebracht naar het AZG.

Tynaarlo, ongeval met letsel
Reed gistermiddag een 26-jarig Man uit Oosterwolde (Fr) over de Zuidlaarderweg vanuit de richting Zuidlaren. Op de kruising met de afrit van de A28 kreeg hij geen voorrang van een 41-jarige vrouw uit Tynaarlo. Beide autos raakten elkaar waardoor de vrouw nekklachten kreeg. Zij werd naar het RKZ overgebracht.

Assen, diefstal uit woning
Deed een 19-jarige bewoner aangifte van diefstal uit zijn woning aan de Eiberstraat. Tijdens zijn afwezigheid de afgelopen dagen werd de achterdeur opengebroken waarna de videorecorder verdween en een aantal cds.

Spier, aanrijding met letsel
Gistermorgen omstreeks 08.00 uur reed een 21-jarige vrouw uit Hoogeveen met haar auto over de A28. Ter hoogte van Spier kreeg zij een spontane niesbui waardoor zij in de linkerberm terecht kwam. Door fors te corrigeren schoot zij door naar de andere kant van de weg waarna zij in de bermsloot tot stilstand kwam. Zij werd met hoofdletsel naar het Bethesdaziekenhuis gebracht waarna zij na behandeling huiswaarts kon.

Emmen, eenzijdig ongeval met letsel
Vanmorgen omstreeks 05.30 uur reed een 34-jarige man uit Emmen met zijn auto over de Nieuw-Amsterdamsestraat. Bij een kleine knik in de weg reed hij rechtdoor waardoor hij tegen een lichtmast botste. Met een forse hoofdwond werd hij naar het SZE overgebracht.

Meppel, diefstal uit winkel
Werd gisteravond uit een winkel aan de Hoofdstraat een naaimachine ter waarde van bijna tweeduizend gulden weggenomen. De 26-jarige aangeefster hoorde de winkelbel gaan en wilde van achteruit naar voren lopen. Zij werd door een klant aan de praat gehouden en zag toen nog net een man met een naaimachine de winkel uitlopen. Hierna ging zij op zoek naar de dader en trof hem in het centrum aan. Zij pakte hem de naaimachine af waarna de man er vandoor ging. Het gaat om een blanke ongeveer 28-jarige man, lengte 1.90 a 1.95 m., donkerbruin stijl achterovergekamd haar met een klein staartje.

Hoogeveen, brandstichter aangehouden
Werd vorige week een 28-jarige man uit Hoogeveen aangehouden die zes brandstichtingen bekende. In de afgelopen maanden stak hij containers in brand, een vouwwagen en twee caravans. De totale schade is ruim fl. 12.000,-.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie