Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 05-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Opnieuw succes voor het Ducatiteam
15:14 dinsdag 5 december 2000

Martin Panman
0651611628

Eind november heeft het Ducatiteam opnieuw een negental gestolen Ducati motoren opgespoord. De motoren stonden in een schuur in Zwolle. Uit het onderzoek bleek, dat de motoren in Assen en in Roermond gestolen waren in 1996, 1998 en in 2000. Op 5 december zijn twee inwoners uit Zwolle als verdachte aangehouden. Een van deze personen was een bekende van de politie, want hij was al eerder aangehouden.

Op 4 september werden namelijk vier Ducati motoren aangetroffen in een vakantiehuisje in Westerbork. De nu aangehouden man was ook bij die diefstal betrokken. Op 17 november zijn de verdachten in vrijheid gesteld. Een er van zit dus opnieuw vast.

Het Ducatiteam heeft in totaal vijf verdachten aangehouden en twintig motoren inbeslaggenomen, die allen van diefstal afkomstig waren. Het onderzoek is nog niet afgesloten en meerdere aanhoudingen zijn niet uitgesloten.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie