Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CyberGuard neemt software van Legato Systems in gebruik

Datum nieuwsfeit: 05-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

CyberGuard neemt high-availability software van Legato Systems in gebruik

Hoofddorp, december 2000 - - CyberGuard Corporation heeft de high-availability software van Legato Systems Inc. - toonaangevend in enterprise storage management - opgenomen in haar nieuwe reeks producten. CyberGuard is een internationale leverancier van ondernemingsbrede beveiligingsoplossingen. De Legato-software levert continue firewall-beveiliging in CyberGuard's KnightStar, StarLord en FireStar producten. De bedrijfskritische gegevens en netwerksystemen worden hierdoor optimaal beschermd tegen inbreuk.

De Legato-software zorgt ervoor dat firewall-applicaties beschikbaar blijven wanneer een firewall-server uitvalt. In dat geval worden de diensten op die server of switches automatisch opnieuw gestart op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie