Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 05-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 5-12-2000 Persbericht district Den Bosch

BOSSCHENAREN MET INBREKERSWERKTUIGEN AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Van maandag op dinsdag zijn een 19-jarige en een 30-jarige Bosschenaar op de Boschdijkstraat in s-Hertogenbosch aangehouden omdat ze zich gewapend met inbrekerswerktuigen verdacht ophielden bij autos. De twee zijn bekenden van de politie. Op het moment dat de agenten hen signaleerden bleken zij voor zover kon worden nagegaan nog niet te hebben ingebroken. De politie kon de mannen aanhouden na de tip van een getuige. Zij zijn na verhoor en inbeslagname van de inbrekerswerktuigen met een proces-verbaal op zak heengezonden.

DRONKEN MAN LOOPT MET IJZEREN STAAF TE ZWAAIEN (s-Hertogenbosch)

Maandagavond is op de Hoge Steenweg in s-Hertogenbosch een 53-jarige inwoner uit die plaats aangehouden omdat hij in dronken toestand met een ijzeren staaf liep te zwaaien. Hij is ter ontnuchtering ingesloten en vanmorgen met een proces-verbaal op zak heengezonden.

DRONKEN MAN WIL AGENT TE LIJF (s-Hertogenbosch)

Maandagavond is een 28-jarige overlast veroorzakende Bosschenaar op de Visstraat in s-Hertogenbosch aangehouden. De politie kreeg een melding dat de verdachte overlast veroorzaakte in de binnenstad. Op het moment dat de surveillancewagen bij hem stopte sloeg hij tegen de voorruit en begon te schreeuwen. De agent stapte uit, waarna de verdachte eerstgenoemde te lijf ging. De Bosschenaar is daarop aangehouden en ter ontnuchtering ingesloten.

AUTODIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Van maandag op dinsdag is vanaf de Voltastraat in s-Hertogenbosch een zwarte Honda Civic, type 1.5 DXI met het kenteken HG-PF-76 ontvreemd.

VIDEOCAMERAS ONTVREEMD (s-Hertogenbosch)

Maandagavond zijn bij een ramkraak bij een elektriciteitszaak aan de Gruttostraat in s-Hertogenbosch een aantal videocameras ontvreemd. Met behulp van een gestolen auto zijn de magazijndeuren van het pand geramd, waarna de cameras vanuit de winkel werden ontvreemd. De gestolen auto bleef op de plaats van de inbraak achter.

VROUW MISHANDELD (Oudheusden)

Maandagmiddag is een 29-jarige vrouw in de deuropening van haar woning aan de Van Deelenstraat in Oudheusden mishandeld en bedreigd door twee haar bekende mannen. Eén van hen verweet de vrouw onwaarheden over hem verteld te hebben en sloeg haar. Daarna bedreigde het tweetal de vrouw verbaal. Het slachtoffer liep een bebloede lip op.

RUITEN WONING VERNIELD (Vlijmen)

Dinsdagmorgen zijn een paar ruiten aan de voorzijde van een woning aan de Frans Halsstraat in Vlijmen vernield. Twee mannen gooiden om nog onduidelijke redenen stenen door de voordeur en het woonkamerraam naarbinnen. In de woning ontstond hierdoor schade aan het meubilair. Zij gingen er in een auto vandoor.

BIJ VERKEERSCONTROLE GESIGNALEERDE VROUW AANGETROFFEN (Hintham)

Dinsdagmorgen is bij een verkeerscontrole op de Pastoor van Thiellaan in Hintham een 41-jarige gesignaleerde vrouw aangetroffen. Zij werd gezocht door de politie Amsterdam in verband met een inbraak.

SINTERKLAASVOOR WINKELDIEFSTAL AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmiddag is een 32-jarige inwoner uit s-Hertogenbosch in een speelgoedwinkel aan de Rompertpassage in zijn woonplaats aangehouden voor diefstal van diverse stuks speelgoed. De verdachte verklaarde de spulletjes aan zijn nichtje voor Sinterklaas te hebben willen geven. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hem is duidelijk gemaakt dat ook Sinterklaas zijn cadeautjes betaald.

OPSPORING VERZOCHT (s-Hertogenbosch)

Naar aanleiding van het programma Opsporing Verzocht van 4 december 2000 en de herhaling daarvan op 5 december zijn een dertigtal tips binnengekomen. In het programma werden beelden van de overval op een juwelierszaak van 20 november jl. aan de Kerkstraat in s-Hertogenbosch getoond. Enkele van deze tips bieden goede aanknopingspunten tot het oplossen van de zaak.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie