Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

LEI Stichting Agro Management Tools

Datum nieuwsfeit: 05-12-2000
Bron: LEI
Zoek soortgelijke berichten
LEI

Agro Management Tools

Ongeveer een jaar geleden kwam het initiatief tot stand om tot een stimuleringspunt te komen voor de transfer van managementprogramma's en leerhulpmiddelen voor de agrariër. Het is de bedoeling om de wisselwerking tussen de primaire sector, de leveranciers van management programma's, de adviesorganisaties en de kennisinstellingen te verbeteren. Om dit te realiseren heeft Wageningen UR begin dit jaar de stichting Agro Management Tools opgericht. De initiërende instellingen zijn: leerstoelgroepen Bedrijfseconomie en Communicatie & Innovatie-studies, LEI en Praktijkonderzoek Veehouderij. De stichting heeft een startsubsidie ontvangen van het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. Agro Management Tools ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie