Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Digitale opfrisbeurt voor MargrietOnline

Datum nieuwsfeit: 05-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Hoofddorp, 5 december 2000

www.margriet.nl vernieuwt Online

MargrietOnline onderging een digitale opfrisbeurt en biedt voortaan nog meer content. De site heeft nu meer pijlers, zodat de link tussen het tijdschrift en internet sterker wordt. Dit alles, zowel blad als site, onder een nieuw logo.

Site-schrift
Margriet, site en tijdschrift tegelijkertijd. Actueel, betrokken en met een herkenbare, open sfeer. De website www.margriet.nl bood met name gezondheidsnieuws, maar voegt daar voortaan vijf nieuwe pijlers aan toe: 'Praten met elkaar' (forums), 'Margriet informeert' (met onder andere Op Consult en Relatietherapie), 'Vertel je verhaal' (dagboek van een single), 'Fun & Shop' (horoscoop, winkelplein) en 'Blikvangers' (boekentips, NetNieuws).

Net nieuw
Ongeveer 70.000 bezoekers surfen maandelijks naar www.margriet.nl. Uit onderzoek van bureau Team Vier bleek dat 46% van alle Margriet- lezeressen het internet wel eens gebruikt. Meer dan 60% van hen zit minimaal één keer per week op internet. MargrietOnline is onderdeel van VrouwOnline, dat in zeven maanden tijd uitgroeide tot het grootste vrouwenportal van Nederland. Daarnaast staat VrouwOnline op de vierde plaats in de top 10 van de best bezochte sites.

Logo
Het Margriet-logo kreeg na zeven jaar een verjongingskuur. Het beeldmerk sluit naadloos aan op de nieuwe uitstraling van Margriet. Net als de nieuwe pay off: het moderne vrouwenblad.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie