Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Microsoft laat ThunderStore software testen op haar systemen

Datum nieuwsfeit: 05-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Microsoft erkent strategische waarde software van Nederlandse ontwikkelaar ThunderStore

Microsoft-besturingssystemen

Wijchen, 5 december 2000 - ThunderStore, een Nederlands softwarehuis gespecialiseerd in het ontwikkelen van beveiligingssoftware, content-beveiligingsoplossingen en beheertools, is uitgenodigd haar software te testen op de nieuwe generatie besturingssystemen van Microsoft. Op basis van stresstesten wordt de compatibiliteit van X-Tra Secure van ThunderStore, software om data en content binnen netwerken te monitoren te beheren en te beveiligen, met de nieuwe Microsoft-besturingssystemen getest. ThunderStore-ontwikkelaar Bartjan Wattel was samen met technisch directeur Frank Mulder van 13 tot en met 17 november deelnemer aan het Microsoft IFS Plugfest in Redmond ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie