Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Network Associates wint VARBusiness Annual Report Card Award

Datum nieuwsfeit: 05-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Network Associates wint prestigieuze VARBusiness Annual Report Card Award

Annual Report Card-onderscheiding erkent inspanningen Network Associates als prominente producent beveiligingsoplossingen

Amsterdam, november 2000 - Network Associates (Nasdaq: NETA) maakt bekend dat het de vijftiende VARBusiness Annual Report Card (ARC) Award gewonnen heeft in de 'security'-categorie. Network Associates (NAI) werd door zijn eigen kanaalpartners beoordeeld op basis van diverse categorieën zoals technologie en innovatie, ondersteuning en dienstverlening, gebruik van het web, training en de kwaliteit van omgang met de partners. NAI werd kwam als winnaar uit de bus in de categorie Security dankzij zijn goede verstandhouding met de partners, verkoopsondersteuning, de superieure kwaliteit van zijn producten en zijn focus op beveiliging van eBusiness; het bedrijf liet zijn dichtste rivaal, Check Point, ver achter zich.

De VARBusiness Annual Report Card is een van de belangrijkste jaarlijks wederkerende toetsstenen voor de kwaliteit van de relatie producent/wederverkoper in de markt. De uitslag van dit jaar geeft een duidelijk beeld van de stand van zaken en de onderlinge verhoudingen van de bedrijven die oplossingen aanbieden voor de Nieuwe Economie.

De Annual VARBusiness Report Card 2000 werd samengesteld op basis van een grondig onderzoek bij meer dan 5.000 leveranciers van bedrijfsoplossingen en integratoren, gespecialiseerd in oplossingen voor de Nieuwe Economie. Per producent werden ettelijke honderden VARs (Value Added Resellers) gecontacteerd, op basis van een lijst voorgelegd door de producent. Deelnemende VARs moesten al minstens een half jaar lang het product van de producent in kwestie verkopen. In de vraaggesprekken met de geselecteerde VARs werden telkens 12 criteria onderzocht, variërend van de prestaties van de software tot en met de telefonische bereikbaarheid van de producent. De voldoening werd gemeten op een schaal van 0 tot 100.

Over Network Associates

Network Associates (Nasdaq: NETA) is 's werelds grootste onafhankelijke softwarebedrijf op het gebied van netwerkbeveiliging en -beheer. Op de algemene ranglijst van onafhankelijke softwarehuizen bekleedt de onderneming de achtste plaats. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Santa Clara (VS, California), werd opgericht in 1989 en telt wereldwijd 2800 medewerkers. Het bedrijfsresultaat over het boekjaar 1998 (afgesloten op 31 december 1998) bedraagt 990 miljoen USD.
Network Associates levert het summum van hetgeen de meest gezaghebbende softwareontwikkelaars ter wereld aan geavanceerde technologieën produceren. Deze topmerken worden wereldwijd gebruikt door de meer dan 60 miljoen klanten van Network Associates. Het assortiment omvat onder meer de antivirusprogramma's van McAfee, versleutelingssoftware van PGP, het systeembeveiligingspakket van Gauntlet, applicaties van Magic Help Desk en de range netwerkanalyzers van Sniffer. Network Associates verkoopt zijn producten via een unieke, 'suite-based' abonnementsformule. De deelpakketten Net Tools Secure en Net Tools Manager staan borg voor optimale oplossingen op het gebied van netwerkbeveiliging en -beheer en vertegenwoordigen ontegenzeggelijk de state of the art op het gebied van geïntegreerde pakketten. De twee packages samen vormen het totaalpakket Net Tools - de eerste toepassing voor IT-afdelingen die beveiliging, beleidsaanpassingen, netwerkprestaties, asset-management en helpdeskactiviteiten integreert tot één gebruiksvriendelijke omgeving voor systeembeheer onder Windows. Website: www.nai.com

Network Associates is in de Benelux gevestigd in:
NL: Gatwickstraat 25, 1043 GL Amsterdam
BE: Building Buro & Design, Heizel Esplanada , B 43, 1020 Brussel.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met: Suzanne van Donge Benita
Dreesen
Network Associates International BV Creative Strategies NV
Tel.:+31 (020) 586 62.15 Tel. +32 (02) 267 41 60
(Suzanne_van_donge@nai.com)
benita@creative-strategies.be

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie