Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tweerichtingsverkeer PC-gebruiker/mobiele beller Libertel

Datum nieuwsfeit: 05-12-2000
Bron: Libertel
Zoek soortgelijke berichten
Libertel

12/6/00Tweerichting SMS-verkeer tussen mobiele telefoon en internet

Maastricht, 5 december 2000 Libertel biedt vanaf heden haar abonnees en pre-paidgebruikers de mogelijkheid om SMS-jes te verzenden naar PC-gebruikers. Door als eerste mobiele operator in Nederland het netwerk te koppelen aan Babbler-software wordt tweerichtingsverkeer mogelijk tussen de PC-gebruiker en de bezitter van een mobiele telefoon. De toepassing is ontwikkeld door het Amsterdamse bedrijf PopCorks.

De Babbler-software is gratis te downloaden via de website http://www.babbler.com. Babbler is gebaseerd op het Instant Messaging principe. Zodoende kan de gebruiker, zonder de vertragende tussenkomst van een mailbox, tekstberichten uitwisselen met gebruikers van zowel ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie