Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Definitieve versie nota verkeer en parkeren beschikbaar

Datum nieuwsfeit: 05-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoorn


DEFINITIEVE VERSIE NOTA VERKEER EN PARKEREN BESCHIKBAAR Burgemeester en Wethouders van Hoorn hebben op 5 december 2000 de definitieve versie van de Nota Verkeer en Parkeren (NVP) als beleidsregel vastgesteld. Deze eindversie bevat een volledig overzicht van de besluiten die de gemeenteraad in oktober heeft genomen. Er staat ook in welke gegevens en overwegingen voor de raad belangrijk zijn geweest om tot deze besluiten te komen. De beleidsregel is op 13 december gepubliceerd in het Gemeenteblad.

De definitieve NVP wordt vóór de kerst verzonden aan degenen die een abonnement hebben op alle stukken van de commissies Gemeentewerken en Verkeer, Stadsontwikkeling of Economische Zaken. Voor andere belangstellenden is het stuk tegen betaling van 75,-- verkrijgbaar bij de centrale kas in het stadhuis, of te bestellen bij de afdeling Communicatie, telefoon 252367.

SAMENVATTING
Er wordt nog een samenvatting van de NVP gemaakt. We verwachten, dat die in januari beschikbaar komt. De samenvatting zal opgestuurd worden aan allen, die ook betrokken zijn geweest bij de voorbereiding van de Nota Verkeer en Parkeren. Het stuk is daarna ook gratis verkrijgbaar in het stadhuis, bij de voorlichtingsbalie van de afdeling Communicatie in de hal.

Nu de definitieve Nota Verkeer en Parkeren beschikbaar is, is de ontwerpnota van april 2000 achterhaald: daar wordt niet meer mee gewerkt; het stuk heeft ook geen juridische status. Het advies is dus om de oude nota weg te gooien en alleen de definitieve versie te bewaren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie