Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Business Forum mobiele telecommunicatie- en internetsector

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Mobile Business Forum 2000 ontmoetingsplaats voor mobiele telecommunicatie- en internetsector

Eindhoven, 16 oktober 2000 ? Op woensdag 6 en donderdag 7 december 2000 wordt in de RAI in Amsterdam het Mobile Business Forum 2000 gehouden. Deze tweedaagse bijeenkomst biedt content-leverancier, advertising, marketing, PR en media companies en de mobiele telecommunicatie- en internet-sector een platvorm voor discussie en uitwisseling van ideeën en informatie. Naast drie hoofdsprekers zijn er op beide dagen vier parallelle sessies met als onderwerpen content (lokatiegebonden diensten, e-content, bedrijfscontent) amusement (muziek, spelletjes, loterijen), mobiel verkopen en winkelen (bankdiensten, handel in effecten, veilingen, reizen), en mobiel adverteren ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie