Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Congres E-Ployment van Netevents in Rosarium in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Woensdag 6 december 2000 organiseert NetEvents het middagcongres E-Ployment in het Rosarium in Amsterdam. Het congres waar een duidelijk overzicht gegeven wordt van de ontwikkelingen op het gebied van Internet & Intranet in relatie tot personeelsmanagement. Hierin wordt vooral aandacht besteed aan de consequenties voor de HRM-branche, de kosten en baten en de daadwerkelijke implementatie van Internet & Intranet oplossingen. Dit congres is interessant voor de gehele HRM-branche (HRM-managers, personeelsfunctionarissen, HRM-consultants, algemeen managers en IT-managers, on-line vacature banken, werving en selectie bureaus en uitzendbureaus). In tegenstelling tot het hoge abstractie niveau van andere congressen over e-HRM, is de insteek van E-Ployment ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie