Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister Netelenbos ontvangt haalbaarheidsstudie N201

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Persbericht, donderdag 30 november 2000

Minister Netelenbos ontvangt haalbaarheidsstudie N201

Op woensdag 6 december ontvangen de Minister van Verkeer en Waterstaat mevrouw T. Netelenbos, en mr. J.H. Schraven, voorzitter VNO-NCW, de eerste exemplaren van de PPS haalbaarheidsstudie. Gedeputeerde drs. H.S. de Boer van de provincie Noord-Holland en voorzitter van de stuurgroep N201 en voorzitter J. Vermeulen van de Hollandse Werkgeversvereniging (HWV) bieden het rapport aan. De bijeenkomst vindt plaats in de Bloemenveiling Aalsmeer, Legmeerdijk 313 en begint om 9.00 uur.

De haalbaarheidsstudie naar Publiek Private Samenwerking is uitgevoerd op initiatief van de provincie Noord-Holland, de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, De Ronde Venen en Uithoorn in samenwerking met de HWV.
De studie is gericht op de verbetering van het deel N201 tussen de A4 en de A2 (vanaf Hoofddorp, langs Aalsmeer en Uithoorn) en verbetering van het deel naar de A2 in de provincie Utrecht via de Ronde Venen.
Het unieke van de studie is de combinatie van de aanleg van een nieuwe N201 en de ontwikkeling van bedrijventerreinen in de omgeving van de weg. In het onderzoek is m.n. onderzocht of de nieuwe N201 -geheel of ten dele- bekostigd kan worden door de ontwikkeling van een aantal bedrijventerreinen. Dit onderzoek is nu klaar en de zeer gunstige resultaten zullen onder leiding van Frits Wester gepresenteerd worden.

U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Inlichtingen: Margareth Wouters, afd. RWB, tel. (023) 514 35 92

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie