Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bloemen voor eerste bewoners Erflanden IN Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Hoogeveen5 december 2000

Bloemen voor eerste bewoners Erflanden

Morgen, woensdag 6 december, zet wethouder Leistra de eerste bewoners van Erflanden in de bloemen. Hij doet dat namens de partijen die Hoogeveens nieuwste woonwijk ontwikkelen: Heijmans Vastgoed, Bouwfonds Woningbouw en de gemeente Hoogeveen.

De eerste bewoners zijn de familie Scheper aan de Bittervoorn 3 en de heer Koops en mevrouw Bols aan de Noorddreef 76. Zij wonen sinds enkele weken in Erflanden. Ook de familie Gruppen aan de Ruisvoorn 1 krijgt een boeket. Zij wonen er al sinds mei dit jaar, in een nieuwe woning een eindje naast de plek waar hun oude woning stond.

Momenteel is de oplevering van de eerste bouwfase Erflanden (in het weidemilieu en in tuinstad) in volle gang. Steeds meer 'Erflanders' trekken in hun nieuwe onderkomen. Intussen vordert ook de ontwikkeling van de tweede bouwfase (weidemilieu). Het eerste gedeelte ervan is in mei 2001 bouwrijp, waarna in juli de bouw kan starten.

In de tweede fase komen zowel projectwoningen als particuliere kavels in de verkoop. Start van de verkoop is in februari 2001. Makelaars en gemeente zullen hierover nader berichten. In de eerste fase zijn nog enkele woningen te koop. Het gaat om een paar patiobungalows en een woning met praktijkruimte.

© Copyright Gemeente Hoogeveen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie