Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kortingsactie Vademecums Energie en Water

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nationaal Dubo Centrum

Kortingsactie vademecums Energie en Water

De komende drie maanden kan men voordelig in het bezit komen van twee praktische handboeken: het Vademecum energiebewust ontwerpen van nieuwbouwwoningen en het Vademecum Water, drinkwater- en warmwaterbesparing. Bij bestelling van beide publicaties bedraagt de actiekorting 15,00.

Speciaal voor architecten, woningbouwcorporaties, gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers en het onderwijs: het Vademecum energiebewust ontwerpen van nieuwbouwwoningen (2e herziene druk februari 2000) en het Vademecum Water, drinkwater- en warmwaterbesparing (uitgave november 1999). Deze praktische handboeken geven een up-to-date-overzicht van alle beschikbare kennis en zijn overzichtelijk en systematisch opgezet. De vademecums bevatten onder meer ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie