Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eredoctoraten TUE internationaal vermaarde wetenschappers

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Technische Universiteit Eindhoven

Eredoctoraten TU/e voor internationaal vermaarde wetenschappers De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) kent ter gelegenheid van de viering van haar 45ste dies natalis (verjaardag) op vrijdag 27 april 2001 eredoctoraten toe aan drie internationaal vermaarde wetenschappers, te weten prof.dr. John A. Buzacott (Canada), dr. Ralph E. Gomory (VS) en prof.dr. David A. Tirrell (VS). John A. Buzacott Prof.dr. John A. Buzacott, verbonden aan de York University in het Canadese Toronto en voorzitter van de Production and Operations Management Society, ontvangt een eredoctoraat voor zijn prestaties op het gebied van productie- en operationeel management. Hij legde met behulp van stochastische ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie