Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Filodoro introduceert 70 denier panty's

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht, december 2000

Filodoro panty's:
zo comfortabel en elastisch als de huid

Komende winter mogen benen weer gezien worden! Naast de opaque panty wordt de half transparante panty namelijk zeer belangrijk. Daarom brengt het Italiaanse Filodoro nu 70 denier panty's. Sterke panty's met een transparante optiek. Uiteraard is deze beenmode vervaardigd volgens het revolutionaire Evolve System: de nieuwe breiwijze van exclusief lycragaren die absolute bewegingsvrijheid en comfort garandeert.

Wintertrends
Elastisch garen, een prachtige satijnglans, ondersteuning en optimaal draagcomfort. Dat zijn de kenmerken van een Filodoro Evolve System panty. Natuurlijk volgt Filodoro de trends op de voet. Vandaar dat dit najaar de 70 denier panty in de schijnwerpers staat. Wie extra aandacht op het been wil vestigen kiest uit de seizoenskleuren bordeaux of khaki. Ze passen perfect binnen het modebeeld voor herfst/winter 2000/2001.

Hold up!
Op en top vrouwelijk zijn hold up kousen. Omdat mooie lingerie en kousen bij elkaar horen, heeft Filodoro deze supersexy beenmode afgestemd op de bodyfashion van dit seizoen. Zachte en gladde materialen zijn de trend. Daarom heeft Filodoro Evolve hold up ook gladde boorden!

Feel Filodoro
De nieuwe generatie Filodoro panty's vertoont veel overeenkomsten met de huid. Onze huid is zacht en elastisch en beweegt voordurend mee met ons lichaam. Filodoro's Evolve lijn is gemaakt van superzacht en elastisch lycragaren. Dit materiaal rekt prima mee en zorgt daardoor voor ultieme bewegingsvrijheid: als een tweede huid!

Filodoro fits!
Door de hoge elasticiteit lopen de maten geleidelijk in elkaar over. Het vinden van de juiste maat is daardoor gemakkelijker dan ooit. Het broekje is zodanig vervaardigd dat het perfect past en niet afzakt. Een speciale breimethode zorgt bovendien voor een masserend effect en ondersteuning. Dankzij het vernieuwde teenstuk behoren knellende tenen voortaan tot het verleden. De boord van de kniekousjes is zodanig gebreid, dat deze niet afzakt en geen tekening op het been achterlaat.

Prijs en verkrijgbaarheid
De panty's van Filodoro Evolve zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes. De prijzen variëren van f 16,95 tot f 29,95. De kniekousjes zijn gemaakt in 20 en 40 denier en kosten respectievelijk f 5,95 en f 6,95. De prijs van de hold up is f 24,95. De producten zijn verkrijgbaar bij de kousenspeciaalzaak.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie