Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Glitter & glamour in feesthaarmode 2000

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht, december 2000

in je haar: feesthaarmode 2000

Uitbundige outfits, glitter & glamour... Tijdens de feestdagen mag er meer! Dit jaar in de spotlights: kleurrijke mode met veel accessoires en spetterende hairfashion. Veren, pailletten, kralen, glanzende materialen en kleurrijke stoffen in stemmig paars, rood en andere feestelijk tinten. Leve de feestdagen!

To 2001
Was de mode en daarmee de haarmode vorig jaar vooral gebaseerd op 'minimalisme', dit jaar is feesthaarmode uitbundig. Op weg naar 2001 zijn luxueuze en opvallende stoffen een must. Uitbundige kleuren en materialen mogen ook in het haar niet ontbreken. Want... chic is terug!

Colours and combinations
Zwart is nog altijd niet weg te denken in feestmode en is daarom ook in deze collectie een belangrijke kleur. Paars neemt een prominente tweede plaats in. Donker 'vaal' paars kan bijvoorbeeld prima gecombineerd worden met de vele roze tinten van dit seizoen. Of, extra spannend, met het warme, ingetogen wijnrood van deze collectie. Goud komt volgend jaar weer terug. In deze collectie haarmode daarom ook alvast een voorproefje hierop.

Feathers and further
De belangrijkste modetrends in deze haarmode zijn geïnspireerd op twee thema's. Folkloristisch: Zuidelijke invloeden zijn duidelijk zichtbaar in het modebeeld. In de haarmode komt dit vooral tot uitdrukking in het gebruik van luxueuze veren. Bohémien: geborduurde en gedessineerde stoffen, glanzende materialen, pailletten en kralen zijn het vervolg op de hippielook van afgelopen zomer. Kapsels krijgen er kleur van!

Waar te koop
Klemmen, clipjes, diademen, spelden, staarthouders en meer! Deze rijke collectie is superfeestelijk. De haarmode is onder andere verkrijgbaar bij DA- en Stipdrogisterijen. Verkoopprijzen zijn vanaf f 3,95. Consumenten kunnen voor informatie over verkoopadressen contact opnemen met Ilmo: 0481 36 31 31.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie