Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prolion Holding benoemt nieuwe Financieel Directeur

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Prolion Holding N.V.
Zoek soortgelijke berichten

PROLION HOLDING N.V.

Prolion benoemt nieuwe Financieel Directeur

Prolion heeft de heer Prince (47) benoemd tot haar nieuwe Financieel Directeur. De heer Prince zal zijn functie aanvaarden met ingang van 15 januari 2001.

In de afgelopen zeven jaar was de heer Prince financieel directeur bij Oracle Corporation (software sales and services). Hier was een van zijn belangrijkste taken het managen van de infrastructuur en human resources bij een continu hoge groei. Daarvoor was hij vier jaar lang financieel directeur bij Lanier Europe (verkoop en service van kopieer- en faxapparaten) in Brussel, waar hij verantwoording droeg voor financiële zaken en belastingplanning. Verder heeft de heer Prince 13 jaar ervaring als accountant bij Ernst & Young in de Verenigde Staten en in Amsterdam (multinationale bedrijven, inclusief SEC-filings en registratie). De heer Prince is Certified Public Accountant (CPA) in de VS.

De heer Prince is Amerikaans staatsburger, maar heeft de afgelopen 20 jaar bijna voortdurend in Europa gewoond, zodat hij goed op de hoogte is van de gang van zaken aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. Dit zal Prolion ondersteunen bij haar verdere expansie, zowel in Europa als in Noord-Amerika. De heer Prince spreekt Nederlands.

Vijfhuizen, 6 december 2000

Directie Prolion Holding N.V.

Voor meer informatie: Jan Wirken, Tel. 023 558 9050 www.prolion.nl

Profiel Prolion Prolion, sinds juli 1997 genoteerd aan de Nieuwe Markt van Amsterdam, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van systemen voor automatisering en procesbeheersing binnen de agri-food keten. Prolion's producten liggen op het gebied van biomechatronica, dat wil zeggen het combineren van mechanica en elektronica in processen waarbij 'het leven ' een sleutelrol speelt. Tot de productenrange van Prolion behoort onder meer het Automatisch Melksysteem (AMS). Dit is een volledig geautomatiseerd systeem voor melkwinning in de stal, gebruikmakend van een met sensoren uitgeruste melkrobot. Prolion's organisatiemodel is gebaseerd op intensieve samenwerking met leveranciers van zowel kennis en product modules. De verkoop en marketing wordt uitgevoerd in samenwerking met professionele marktpartijen.

Prolion Holding N.V.

06 dec 00 08:00

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie