Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van woensdagmorgen 06 december 2000
09:16 woensdag 6 december 2000

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting tot donderdagmiddag 17.00 uur 0592-361294 of 06 - 53 23 80 59

Uffelte, ongeval
Op zondag 26 november jl. omstreeks 15.30 uur vond een ongeval plaats op de Vlasbergen ter hoogte van de kruising met de Rijksweg. Een 51-jarige man uit Kraggenburg wilde de Rijksweg oprijden maar zag op het laatste moment drie bromfietsers naderen. Hij stopte nog maar kon niet voorkomen dat twee bromfietsers tegen de auto botsten. Eén van hen krabbelde weer op en reed er vandoor hoewel hij geen schuld had aan de aanrijding. Hij reed op en zwart/gele Honda MTX met een opvallend brede achterband. Hij droeg een crossmoterhelm met de kleuren zwart, oranje en blauw. De politie wil graag met hem in contact komen.

Emmen, ongeval met letsel
Vond gistermiddag een ongeval plaats op de N 34. De juiste toedracht is nog niet helemaal duidelijk. Vermoedelijk is een 56-jarige man uit Nieuweroord met zijn bestelauto de N 34 opgereden in de richting Coevorden en verleende daarbij geen voorrang aan een 27-jarige naderende bestuurder (woonplaats nog onbekend). Hierdoor volgde een aanrijding waarbij beide bestuurders gewond raakten. Zij werden overgebracht naar het SZE.

Coevorden, eenzijdig ongeval
Reed gisteravond een 16-jarige jongen uit Coevorden op zijn bromfiets over de weg Stieltjeskanaal. Hij droeg geen helm. Bij hem achterop zat zijn 16-jarige vriendin uit Nieuw-Amsterdam. Zij droeg de helm van de bestuurder. In een flauwe bocht raakte hij de macht over het stuur kwijt en kwam te vallen. Met hoofdletsel werd hij naar het SZE overgebracht, zijn vriendin werd met onbekend letsel ook daarheen overgebracht.

Emmen, diefstal uit woning
Deed een 25-jarige bewoner aan de Leemkoelen aangifte van inbraak in zijn woning. Hij mist de videorecorder, kleding, sieraden en paspoorten. Niet bekend hoe men is binnen gekomen.

Eext, ongeval met letsel
Een tot nu onbekende bestuurder haalde gisteren omstreeks 17.15 uur op de N34 een vrachtauto in tussen Gieten en de afslag Annen ter hoogte van de flauwe bocht bij de parkeerplaats. De tegemoetkomende 31-jarige bestuurder uit Rolde moest de berm in om die bestuurder te ontwijken waar hij op zijn zijkant tot stilstand kwam. De 30-jarige inzittende uit Emmen werd met onbekend letsel naar het Refaja overgebracht.

Eelde, alcomobilist
Reed vannacht op de Hooiweg een 49-jarige bestuurder uit Paterswolde. Na controle bleek hij een alcoholpromillage te hebben van 0,7. Met een transactie van fl. 400,- kon hij het bureau verlaten.

Meppel, inbrekers overlopen
Gistermiddag komt een 43-jarige bewoner aan de Gasgracht thuis en ziet binnen in de woning een man lopen. Hij belt buiten het huis de politie. Ondertussen vluchten twee mannen via het raam aan de voorzijde uit de woning en gaan er vandoor. De politie zoekt getuigen die mogelijk deze twee mannen hebben gezien, met name een vrouw die op dat moment daar liep of fietste. Zowel de boven- als benedenverdieping werden doorzocht. Het is nog niet bekend of er ook iets verdwenen is.

Meppel, diefstal uit bedrijf
Vond vannacht een inbraak plaats in een winkel aan de Blankenstein. Aan de achterzijde werd een ruit vernield waarna men kon binnenkomen. Binnen was het een grote chaos, kledingrekken lagen om en andere goederen waren omgevallen. De 47-jarige winkelier kon nog niet zeggen of er ook spullen waren weggenomen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie