Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herinrichting bevoorradingsweg tussen Cultura/de Wiek Ede

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Ede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Herinrichting bevoorradingsweg tussen Cultura en de Wiek

De bevoorradingsweg tussen het Cultura-complex en de Wiek in Ede wordt momenteel door firma Hazeleger aannemers- en handelsmij b.v. opnieuw bestraat. De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd. Voor de Kerstdagen zal het eerste deel vanaf de Brouwerstraat - tot en met de bevoorradingsplaats van de toekomstige winkel Groenewoud - gereed zijn.

Deze fasering is nodig, zodat bouw- en nutsbedrijven hun activiteiten kunnen afronden. De 2e fase betreft het restant van de bevoorradingsroute en wordt in februari 2001 gestart. De verwachting is dit deel binnen een tijdsbestek van twee weken uitgevoerd te hebben.

Het verkeer zal door middel van verkeers- en tekstborden op de werkzaamheden worden geattendeerd. Gedurende de werkzaamheden is de bevoorradingsweg voor alle verkeer afgesloten.
Bevoorrading-mogelijkheden en tijdstippen zijn met de betreffende winkels afgestemd.

Er zal getracht worden de overlast tot een minimum te beperken. Mocht u toch bepaalde vragen of problemen hebben, dan kunt u zich in verbinding stellen met de betrokken opzichter van de gemeente Ede, de heer C.J. de Vries, tel. 06 - 513.646.57, of de heer G. Hazeleger van de firma Hazeleger onder nummer 06 - 543.430.09.Ede, 6 december 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie