Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overhandiging rapport 'initiatiefgroepen op platteland'

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Overhandiging rapport over initiatiefgroepen op platteland

Woensdag 6 december a.s. wordt het eerste exemplaar van het rapport 'Initiatiefgroepen op het platteland: naar het creëren van koppelingen tussen praktijk en beleid' overhandigd aan gedeputeerde voor
Plattelandsontwikkeling van de provincie Fryslân, de heer P.A. Bijman. Dit rapport is het resultaat van een onderzoek van de Landbouw Universiteit Wageningen, uitgevoerd in opdracht van de ministeries van LNV en VWS, en de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Gelderland en Overijssel.

Het onderzoek richtte zich op drie soorten initiatiefgroepen in het landelijk gebied: agrarische natuurverenigingen, plaatselijke belangenverenigingen en ondernemersnetwerken. Initiatiefgroepen, waarvan het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie