Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tweede financieringsronde In-Fusio levert EUR 13,3 miljoen

Datum nieuwsfeit: 06-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

6 december 2000

Tweede financieringsronde In-Fusio levert EUR 13,3 miljoen op

In-Fusio, de Franse leverancier van spelletjes voor mobiele telefoonnetwerken, heeft voor EUR 13,3 miljoen aan nieuw kapitaal aangetrokken. De onderneming besteedt het bedrag aan verdere interne productontwikkeling en internationale expansie in Europa en Azië. In-Fusio heeft zich met de ExEn-technologie een blijvende strategische positie op de markt voor mobiele spelletjes verworven.

In 1999 investeerde Banexi Ventures bij de eerste financieringsronde al een startkapitaal van EUR 0,8 miljoen in In-Fusio. Een aantal belangrijke internationale investeerders die deelnemen aan de tweede financieringsronde zijn: Banexi Ventures, Codexi, Expanso, Natio ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie